Despre companie

Autonet Import este unul dintre cei mai importanți furnizori de produse și servicii din domeniul auto, pe piața românească, și își propune să își mențină standardele înalte și să crească în mod constant, oferind noi soluții și servicii pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienților săi.

Compania a fost înființată în 1996 și deservește, în România, peste 20.000 de clienți, prin cele două centre regionale de distribuție și 60 de depozite regionale..

Membru ATR
Autonet este membră a ATR - asociaţia celor mai mari importatori şi distribuitori de piese de schimb pentru automobile din lume. Din anul 2005, an în care ne-am afiliat, am avut cea mai dinamică dezvoltare dintre membrii ATR, organizaţie care în momentul de faţă numără peste 270 de firme afiliate din 62 de ţări.  Această dezvoltare dinamică a Autonet se menține și în ziua de azi. Autonet a înregistrat mereu o creștere peste medie, contribuind la consolidarea pieței europene. Fiind unul dintre liderii pieței din România, Autonet continuă să se dezvolte și în Ungaria, unde își întărește rapid poziția. 

Calitate recunoscută
Portofoliul nostru de produse şi de servicii este îmbunătăţit permanent şi acoperă toate segmentele din domeniu. Toate eforturile, ca şi toate programele implementate de noi au avut drept rezultat obţinerea certificării Sistemului Integrat de Management ISO 9001, ISO 14001 si ISO 45001. Afilierea la ATR, asociaţia celor mai de seamă importatori şi distribuitori de piese de schimb pentru automobile din Europa, este încă o dovadă a recunoaşterii poziţiei Autonet pe piaţa regională.

 

Viziune și Misiune


Viziune
Liderul industriei auto în furnizarea de soluţii integrate pentru societăţile reînnoite, motorizate din Europa Centrală şi de Est, garant al mobilităţii, siguranţei circulaţiei şi al ocrotirii mediului, pentru realizarea unui nivel mai ridicat al calităţii vieţii.

Misiune
Dezvoltarea unei afaceri de furnizare de servicii şi produse orientate către client, bazate pe cunoştinţe, în care echipa noastră de succes, pregătită profesional, preocupată de împlinirea personală şi cu un grad înalt de responsabilitate socială, furnizează ansamblul de produse-informaţii-cunoştinţe tehnologice ca soluţie completă, în pas cu direcţiile viitoare de dezvoltare din branşă, pentru ramurile economice de reparaţii, întreţinere şi echipare auto, ţinând cont de nevoia de mobilitate, siguranţă a circulaţiei şi ocrotire a mediului înconjurător.