Expozanți de top la Autonet Mobility Road Show

Începând cu primul eveniment, încă din 2012, evenimentele Autonet Mobility Show au fost sprijinite de cele mai importante nume din segmentul aftermarket auto. În fiecare an, vizitatorii au ocazia să afle despre cele mai noi trenduri din industrie direct de la producătorii de sisteme și componente pentru vehicule, iar anul acesta nu face excepție.

Evenimentele Autonet Mobility Road Show sunt dedicate exclusiv profesioniștilor în reparații și întreținere auto din România, și de aceea, punem un accent deosebit pe dimensiunea profesională a show-urilor. Scopul este acela ca oaspeții noștri să rămână cu informații utile, odată întorși în ateliere. Pentru aceasta, calitatea expozanților este de cel mai înalt nivel.

Partenerii Gold ai caravanei Autonet Mobility Road Show 2024 sunt Bosch, Castrol, Continental, Delphi, Denso, Drivemax, Febi, Garage Meister, Mahle, Mobil 1, NRF, QWP, Schaeffler, Valeo, Varta și ZF. Acestora li se adaugă și doi parteneri de nivel Silver: Brembo și Hella.


Lista expozanților este completată de Beissbarth, BorgWarner, Covind, Dayco, DriV, Elring, Emmere, Exide, FAI, Gates, GKN, HaynesPro, Hepu, JBM, KYB, Launch, Mann+Hummel, Metelli, Milwaukee, Motul, MS Motorservice, Nexion, Nissens, Niterra, Noco, Nussbaum, Osram, Pirelli, Rombat, Sidem, Sogefi, Spin, Telwin, Texa și Textar

Așadar, vă invităm la Autonet Mobility Road Show pentru a afla ultimele noutăți de la furnizori de top de piese de schimb, echipamente de service, precum și de la departamentele specializate ale Autonet Import.