Mani Gyenes a pornit spre un nou Raliu al Dakarului.

După ce ajunge în Jeddah, Mani urmează să-și recupereze motocicleta, ca asta să fie prezentă pentru verificarea technică programată pe 31 decembrie. Înscris în clasele Malle Moto și Marathon, Mani va da startul concursului fără echipă sau altă asistență techincă la cea mai dificilă competiție de rally-raid din lume.

’’Ziua de 27 decembrie a inceput foarte dimineata in Bucuresti, de unde am decolat catre Frankfurt, iar de aici urmeaza zborul catre Arabia Saudita. In zilele urmatoare voi recupera motocicleta din port, o voi pregati pentru verificarea tehnica de pe 31 decembrie, iar pe 1 ianuarie urmeaza prologul si ceremonia de start.

Multumesc tuturor celor care imi sunt alaturi in a 12-a mea participare in Raliul Dakar.’’ – a spus Mani pe pagina sa oficială de Facebook.

Pentru al treilea an consecutiv, Raliul Dakar se desfășoară in Arabia Saudită iar Mani va avea de parcurs 8.000 de kilometri în cele 12 etape de concurs. Ediția din 2022 se va desfășura între 1 și 14 ianuarie, startul festiv al competiției se va da din Ha’il, cu o zi de pauză programată pe 8 ianuarie, urmând ca pe 14 ianuarie să se revină in Jeddah.

Echipa Autonet îți urează mult succes la #Dakar 2022 și te așteptăm acasă sănătos, Mani!