06/02/2023

Un nou depozit Autonet Import, în Gheorgheni

Noul depozit regional din Gheorgheni va deservi partenerii Autonet Import din oraș, precum și din județul Harghita.

01/02/2023

Ioana se pregătește pentru a deveni mecanic auto

Învățământul dual este unul dintre cele mai importante activități din portofoliul de proiecte de responsabilitate socială ale Autonet Import. Compania oferă sprijin claselor cu profilul de mecanici auto din 5 orașe din România. Deși domeniul reparațiilor auto este considerat unul care atrage preponderent băieții, există și fete care aleg această meserie.

01/02/2023

SPUNEȚI “HY” NOULUI CASTROL MAGNATEC HYBRID

PROTECȚIE NON-STOP A MOTORULUI HIBRID

01/02/2023

Pe altă planetă: Castrol a ajuns pe Marte cu misiunea NASA InSight

Ultima misiune NASA a aterizat pe Marte în data de 26 noiembrie 2018. Instrumentele sale de precizie au efectuat prima analiză detaliată a planetei roșii. Pentru menținerea funcționării perfecte a acestor piese de înaltă tehnologie în spațiu, NASA a apelat și de data aceasta la linia de lubrifianți Castrol specializați.

 

30/01/2023

Gamă completă, 3 ani garanție și calitate la un preț corect: QWP

Portofoliul QWP este mereu în continuă dezvoltare, pentru a acoperi cât mai bine necesitățile atelierelor auto. Marcă exclusivă a Autonet Import, QWP este deja prezentă pe 17 piețe aftermarket, fiind un susținător al mobilității europene.

25/01/2023

Soluția completă pentru service-uri: Autonet Service Manager - ASM

Autonet Service Manager (ASM) este o soluție avansată de management pentru atelierele auto, care oferă o serie de beneficii importante în gestionarea activității zilnice. Software-ul este dezvoltat de către echipa Autonet Import și este oferit în exclusivitate partenerilor săi.

20/01/2023

Toți pentru unul...

Satu Mare, strada Aurel Vlaicu, luni, 19 decembrie 2022, ora 12:00. Sistemul de alertare RO-ALERT transformă telefoanele oamenilor din zonă în vuvuzele. “Incendiu major cu degajări mari de fum produs la un atelier auto în Satu Mare, zona A. Vlaicu. Ocoliți/evitați zona....” Așa începe povestea unui dezastru care s-a transformat într-un exemplu de solidaritate, umanitate și generozitate, o poveste care arată forța comunității pusă în slujba unor oameni aflați la ananghie.

19/01/2023

Mani Gyenes, primire demnă de un campion, la întoarcerea din Dakar 2023

Mani Gyenes s-a întors în mijlocul prietenilor și colegilor lui de la Autonet Import joi, 19 ianuarie, în cadrul unei festivități care a devenit deja o tradiție îndrăgită. Sportivul sătmărean a povestit despre aventurile sale din Dakar 2023 și a închinat o cupă cu șampanie împreună cu colegii săi și cu reprezentanții presei.

18/01/2023

2022 – un an plin pentru departamentul tehnic al Autonet Import

Departamentul tehnic oferă partenerilor Autonet Import traininguri profesionale, suport și soluții tehnice prin echipa sa de traineri și tehnicieni. Anul 2022 a fost unul plin, din acest punct de vedere, atât în ceea ce privește participanții la la cursuri, dar și prin prisma tematicilor abordate, al noilor tehnologii prezentate sau a cazurilor de hotline tehnic în care clienții ne-au solicitat sprijinul.